Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pocket Platoons Türkçe yama

17.01.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Pocket Platoons. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama UPLiNK sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Pocket Platoons (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: UPLiNK
Oyun açıklaması:
iOS ve ANDde bulunan Pocket Platoons, Picneko Creative stüdyosunun 2. Dünya Savaşında geçen bir strateji oyunudur. Başlık En Masse Entertainment tarafından yayınlandı ve isteğe bağlı mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir modelde mevcut.

İndirme sayısı:
9846
Yayın yılı:
2015





Pocket Platoons oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pocket Platoons dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pocket Platoons klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pocket Platoons ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pocket Platoons oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pocket Platoons içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pocket City, Codebrew Games tarafından AND ve iOS için geliştirilmiş bir ekonomik strateji oyunudur.
Animal Crossing: Pocket Camp, Nintendo tarafından yaratılan popüler yaşam simülatörleri serisinin ilk oyunudur.
Final Fantasy XV: Pocket Edition, Square Enix tarafından geliştirilen ve AND, PC ve iOSta yayınlanan bir Japon rol yapma oyunudur.
Pocket God vs. Desert Ashes, sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Bir fantezi dünyasında geçen oyun, iki evreni birleştiriyor ve bu da Desert Ashes ve popüler bir iOS oyunu olan Pocket Goddan
Cep Uçakları, AND ve iOSta yayınlanan bir mobil ekonomik stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle