Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Final Fantasy XV: Pocket Edition Türkçe yama

19.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Final Fantasy XV: Pocket Edition. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Final Fantasy XV: Pocket Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: HAZE
Oyun açıklaması:
Final Fantasy XV: Pocket Edition, Square Enix tarafından geliştirilen ve AND, PC ve iOSta yayınlanan bir Japon rol yapma oyunudur. Başlık, oyuncunun ilk bölümü ücretsiz olarak indirmesini ve kalan bölümlerin mikro dönüşümlerle kilidini açmasını sağlayan epizodik dağıtım modelini kullanır.

İndirme sayısı:
9341
Yayın yılı:
2018





Final Fantasy XV: Pocket Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Final Fantasy XV: Pocket Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Final Fantasy XV: Pocket Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Final Fantasy XV: Pocket Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Final Fantasy XV: Pocket Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Final Fantasy XV: Pocket Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Car Mechanic Simulator: Pocket Edition 2, Nintendo Switch konsolu için geliştirilen simülasyon oyunu Car Mechanic Simulator 2018in bir dönüşümüdür.
Final Fantasy XV: A New Empire, krallık yönetimi ile ilgili bir mobil strateji oyunudur.
Dissidia Final Fantasy NT Free Edition, Final Fantasy serisinin ana bölümlerinde görünen karakterleri kontrol ettiğimiz bir aksiyon ve dövüş oyunu kombinasyonudur.
Final Fantasy XV: PS4 ve XONE için Royal Edition, efsanevi jRPG serisinin on beşinci bölümünün genişletilmiş ve eksiksiz bir sürümüdür;
Minecraft: Pocket Edition, PC ve konsollarda yayınlanan kült sandbox oyununun mobil bir bağlantı noktasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle