Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Daedalus: No Escape Türkçe yama

16.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Daedalus: No Escape, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama IRAQ ATT.

Oyun için türkçe yama metni Daedalus: No Escape (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
Daedalus No Escape, Quake 3 ve Alien Breed gibi oyunlardan ilham alan, yukarıdan aşağıya çok oyunculu bir arena nişancı oyunudur. Kapalı bir haritada bir uzay denizcisinin kontrolü sizde ve harita üzerinde seçtiğiniz silahları kullanarak farklı oyun modlarında diğer oyunculara karşı savaşmanız gerekiyor.

İndirme sayısı:
10491
Yayın yılı:
2014





Daedalus: No Escape oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Daedalus: No Escape dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Daedalus: No Escape klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Daedalus: No Escape ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Daedalus: No Escape oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Daedalus: No Escape içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
I Will Escape, bir hapishaneden kaçmaya odaklanan, PC için üçüncü şahıs bir aksiyon-macera oyunudur.
Escape from Naraka, 3D platform oyunu öğelerine sahip bir aksiyon oyunudur.
Escape Academy, çeşitli kaçış odalarından kaçtığımız bir bulmaca oyunudur.
Maymun Çılgınlığı! Çılgınlık, Spikeın Spectre peşinde koşmasıyla ve dünyayı değiştirmeye kararlı 300den fazla çılgın maymunla başlar.
Alternate Jake Hunter: Daedalus The Awakening of Golden Jazz, oyuncuların büyükbabasının ölümünün gizemini çözmeye çalışan bir adamın rolünü üstlendiği görsel roman macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle