Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Escape from Naraka Türkçe yama

07.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Escape from Naraka. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir FLG.

Oyun için türkçe yama metni Escape from Naraka (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: FLG
Oyun açıklaması:
Escape from Naraka, 3D platform oyunu öğelerine sahip bir aksiyon oyunudur. Oyun, bağımsız Endonezya stüdyosu Xelo Games tarafından geliştirildi ve yaratıcılar, ilham kaynakları arasında hem Bali adasının yerli halkının efsanelerinden hem de SEUM: Speedrunners from Hell, Dark Deception ve Doom serisi gibi oyunlardan bahsediyor.

İndirme sayısı:
10188
Yayın yılı:
2021





Escape from Naraka oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Escape from Naraka dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Escape from Naraka klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Escape from Naraka ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Escape from Naraka oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Escape from Naraka içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Overlord: Escape from Nazarick, metroidvania formatında bir aksiyon platform oyunudur.
Escape Simulator, kaçış odaları tarzında bir bulmaca oyunudur. SEUM: Speedrunners from Hell veya The Academy: The First Riddle gibi yapımların yazarları olan bağımsız bir Pine Studio ekibi tarafından
Without Escape, bağımsız stüdyo Bumpy Trail Gamesin ilk oyunudur. Yapım, HOPA öğelerine sahip bir tıkla ve tıkla oyunudur.
Freekscape: Escape from Hell, PSP Minis hizmetinin bir parçası olarak geliştirildi ve oldukça özgün bir tarzda eski moda bir platform.
Naraka: Bladepoint, yakın dövüşe odaklanan ve tanınmış Ubisoft yapımı For Honora benzeyen çevrimiçi bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle