Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Die for Valhalla! Türkçe yama

24.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Die for Valhalla!. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Die for Valhalla! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: nGen
Oyun açıklaması:
Valhalla için öl! İskandinav mitolojisinden ve Viking döneminden büyük ölçüde ilham alan dinamik bir dövüş oyunudur. Oyunu diğer yapımlardan ayıran şey “sahip olma” mekanikleridir – bir Viking savaşçısı olarak oynamak için, oyundaki karakterlere – Valkyrielere – verilen özel güçleri kullanmak ve bir Viking bedeninin kontrolünü ele geçirmek gerekir.

İndirme sayısı:
8802
Yayın yılı:
2018





Die for Valhalla! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Die for Valhalla! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Die for Valhalla! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Die for Valhalla! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Die for Valhalla! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Die for Valhalla! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sons of Valhalla, RPG unsurlarına sahip bir RTSdir. Bağımsız bir stüdyo olan Pixel Chest tarafından geliştirildi ve Hooded Horse tarafından yayınlandı.
Efsaneye göre, azılı suçlu W. Flockhart tarafından ölçülemez bir güç ve zenginlik hazinesi bırakılmıştır.
Valhalla Knights: Eldar Saga, geliştirici şirket K2 tarafından oluşturulan döngünün üçüncü taksitidir, ancak yalnızca PSP mobil konsolunda ortaya çıkan önceki iki bölümden farklı olarak, Wii konsol
Rol yapma oyunu Valhalla Chronicles, 800-1000 yıllarında Viking dünyasının tanımsız bir mitolojik/tarihsel versiyonunda geçiyor.
İnsanların, elflerin, cücelerin, buçuklukların ve diğer çeşitli ırkların bir arada uyum içinde yaşadığı, tarihten unutulmuş bir yer.
Yorumlar
Yorum ekle