Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dwarf Fortress Classic Türkçe yama

19.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Dwarf Fortress Classic! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama DiViNE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Dwarf Fortress Classic (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: DiViNE
Oyun açıklaması:
Dwarf Fortress, 2002den beri geliştirilen Tarna ve Zacha Adams kardeşlerin ortak girişimidir. Yaratıcıların ilham kaynağı klasik, metin tabanlı cRPG oyunları, özellikle de roguelike türünün yapımları oldu.

İndirme sayısı:
10998
Yayın yılı:
2008





Dwarf Fortress Classic oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dwarf Fortress Classic dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dwarf Fortress Classic klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dwarf Fortress Classic ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dwarf Fortress Classic oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dwarf Fortress Classic içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dwarf Quest, bağımsız Wild Card Games stüdyosunun geliştirme ekibinin eseridir.
Dwarf Fortress, 2002den beri geliştirilen bir oyunun RPG, yönetim simülatörü ve strateji unsurlarını birleştiren yenilenmiş bir versiyonudur.
Battle Academy: Fortress Metz, klasik sıra tabanlı stratejilerin hayranları arasında çok popüler olan Battle Academy oyununa eklenen altıncı oyundur.
Craft the World for PC ve iOS, Terraria, Dwarf Fortress ve ikonik Dungeon Keeper gibi yapımlardan ilham alan hem RPG hem de kule savunma unsurlarına sahip bağımsız bir sandbox strateji oyunudur.
B-17 Fortress in the Sky, 1944 sonbaharında sizi Almanya ve işgal altındaki topraklar üzerindeki savaşın kalbine yerleştiriyor.
Yorumlar
Yorum ekle