Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dwarf Fortress Türkçe yama

01.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Dwarf Fortress. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Dwarf Fortress (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: WDYL-WTN
Oyun açıklaması:
Dwarf Fortress, 2002den beri geliştirilen bir oyunun RPG, yönetim simülatörü ve strateji unsurlarını birleştiren yenilenmiş bir versiyonudur. New York Modern Sanat Müzesi tarafından satın alınan ilk oyunlardan biri olan orijinal Dwarf Fortress Classicin arkasındaki stüdyo ve RimWorld, Prison Architect ve Minecraft gibi yapımlara ilham kaynağı olan Bay 12 Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9616
Yayın yılı:
2023





Dwarf Fortress oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dwarf Fortress dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dwarf Fortress klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dwarf Fortress ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dwarf Fortress oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dwarf Fortress içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dwarf Fortress, 2002den beri geliştirilen Tarna ve Zacha Adams kardeşlerin ortak girişimidir.
Team Fortress 2, Valve stüdyosunun koleksiyonundaki en popüler zincir atıcılardan biridir.
Dwarf Quest, bağımsız Wild Card Games stüdyosunun geliştirme ekibinin eseridir.
Craft the World for PC ve iOS, Terraria, Dwarf Fortress ve ikonik Dungeon Keeper gibi yapımlardan ilham alan hem RPG hem de kule savunma unsurlarına sahip bağımsız bir sandbox strateji oyunudur.
B-17 Fortress in the Sky, 1944 sonbaharında sizi Almanya ve işgal altındaki topraklar üzerindeki savaşın kalbine yerleştiriyor.
Yorumlar
Yorum ekle