Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dance Paradise Türkçe yama

26.01.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Dance Paradise. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Dance Paradise (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: EMBRACE
Oyun açıklaması:
Oynatma listesi ve koreografisi halk için gerçekten uygun olan tek parti oyunu Dance KINECTS olan DANCE PARADISEde herkes dans edebilir ve eğlenebilir.

İndirme sayısı:
8746
Yayın yılı:
2010





Dance Paradise oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dance Paradise dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dance Paradise klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dance Paradise ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dance Paradise oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dance Paradise içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
DanceDanceRevolution® X: En sıcak devrimin ve en çok satan dans video oyununun 10.
Dance Party: Dance X-Treme, öncelikle PC platformu için tasarlanmış dans oyunları türünün birkaç temsilcisinden biridir.
Dans pisti DDRMAX2 Dance Dance Revolution ile hız kazanıyor. Çok başarılı lisanslı müzik, yepyeni şarkılar, ABD için özel şarkılar ve harika oyun modları ile dolu olan bu oyunda, herkes titreyen
Dance Dance Revolution SuperNOVA2, en iyi DDR deneyimini sunmak için tasarlanmış çeşitli oyun geliştirmelerini bir araya getirerek en çok satan video oyunu serisini yeni zirvelere taşıyor.
DanceDanceRevolution II, herkes için eğlence, zindelik, rekabet, dans ve müziği birleştiren kusursuz Müzik ve Hareket oyunudur!
Yorumlar
Yorum ekle