Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Just Dance 2020 Türkçe yama

24.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Just Dance 2020, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir tRUE.

Oyun için türkçe yama metni Just Dance 2020 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: tRUE
Oyun açıklaması:
Just Dance 2020, dünyanın en büyük ünlüleri tarafından icra edilen pop müzik hitlerinin ritmine göre koreografiler yaptığımız popüler bir dans oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.

İndirme sayısı:
10406
Yayın yılı:
2019





Just Dance 2020 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Just Dance 2020 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Just Dance 2020 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Just Dance 2020 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Just Dance 2020 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Just Dance 2020 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 vb. için Just Dance 2017, oyuncuların dünyanın en büyük sahnelerinde performans sergileyen profesyonel dansçılar gibi hissedebilecekleri çok popüler dans/müzik oyunları serisinin bir sonraki
Just Dance 2021, popüler sanatçıların şarkılarının ritmine göre koreografik düzenlemeler yaptığımız, on yılı aşkın süredir bilinen dans oyunları döngüsünün bir başka parçasıdır.
Müzik oyunu kategorisindeki en sıcak devrim ve en çok satan video oyunu, Dance Dance Revolution ULTRAMIX4 ile Xboxta şimdiye kadarki en iyi dans performansını sunuyor.
DanceDanceRevolution® X: En sıcak devrimin ve en çok satan dans video oyununun 10.
Dance Party: Dance X-Treme, öncelikle PC platformu için tasarlanmış dans oyunları türünün birkaç temsilcisinden biridir.
Yorumlar
Yorum ekle