Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Solar Shifter EX Türkçe yama

21.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Solar Shifter EX. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Solar Shifter EX (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: MODE7
Oyun açıklaması:
Solar Shifter EX, Elder Games tarafından geliştirilen ve PCler için Headup Games (The Dark Eye: Skilltree Saga, Meridian: New World, Bridge Constructor Medieval, diğer yapımlar) tarafından yayınlanan bir bilim kurgu shootem up oyunudur.

İndirme sayısı:
9095
Yayın yılı:
2023





Solar Shifter EX oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Solar Shifter EX dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Solar Shifter EX klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Solar Shifter EX ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Solar Shifter EX oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Solar Shifter EX içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Solar 2, Murudai stüdyosundan bir geliştirici olan Jay Watts tarafından geliştirildi.
Solar Ash Kingdom, Heart Machine tarafından geliştirilen bir oyundur.
Solar Struggle bir Arcade Aksiyon Spaceshooter oyunudur. Tüm oyun dünyası 3 boyutludur, ancak eylem 2 boyutlu bir düzlemde gerçekleşir, bu da eylemi ve kontrolleri gerçekten kolaylaştırır.
Solar Flux, Fast & Furious: Showdown veya Hot Wheels: Worlds Best Driver gibi yapımlarla tanınan Firebrand Games stüdyosunun eseridir.
Solar War, bağımsız bir sıra tabanlı uzay strateji oyunudur. Fetures: Dünyayı Güneş Sisteminin kenarından gelen bir uzaylı istilasına karşı koruyun.
Yorumlar
Yorum ekle