Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Solar Flux Türkçe yama

11.06.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Solar Flux. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Solar Flux (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: SERGANT
Oyun açıklaması:
Solar Flux, Fast & Furious: Showdown veya Hot Wheels: Worlds Best Driver gibi yapımlarla tanınan Firebrand Games stüdyosunun eseridir. Bu sefer Glasgowlu geliştiriciler, arcade ve mantık unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir strateji oyunu hazırlamaya karar verdiler.

İndirme sayısı:
8778
Yayın yılı:
2013





Solar Flux oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Solar Flux dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Solar Flux klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Solar Flux ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Solar Flux oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Solar Flux içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Solar 2, Murudai stüdyosundan bir geliştirici olan Jay Watts tarafından geliştirildi.
Solar Ash Kingdom, Heart Machine tarafından geliştirilen bir oyundur.
400 yıl sonrasını konu alan bu fütürist bilimkurgu gerilim filminde Charlize Theron, mükemmel bir toplumu yöneten totaliter rejimle savaşan en üst düzey yeraltı ajanı Aeon Fluxu canlandırıyor.
Sins of a Solar Empire: Siper, Polonyada Sins of a Solar Empire: Sins of a Solar Empire: Sins of the Sun Empire olarak bilinen 4X stratejisinin dört mikro uzantısından ilkidir.
Solar War, bağımsız bir sıra tabanlı uzay strateji oyunudur. Fetures: Dünyayı Güneş Sisteminin kenarından gelen bir uzaylı istilasına karşı koruyun.
Yorumlar
Yorum ekle