Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Combat Mission: Campaigns Türkçe yama

19.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Combat Mission: Campaigns. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: SERGANT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Combat Mission: Campaigns (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: SERGANT
Oyun açıklaması:
Savaş Görevi Kampanyaları, CM hayranlarının her zaman istediği Operasyonel ve Stratejik tabanlı oynanışı sağlar! Charles Moylan Combat Mission Campaigns, 1941-45 yılları arasında II.

İndirme sayısı:
8762
Yayın yılı:
2023





Combat Mission: Campaigns oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Combat Mission: Campaigns dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Combat Mission: Campaigns klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Combat Mission: Campaigns ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Combat Mission: Campaigns oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Combat Mission: Campaigns içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Combat Mission Afganistan, Battlefront ile üçüncü taraf bir stüdyonun Combat Mission serisinde tamamen yeni bir oyun yaratan ilk işbirliğidir.
Combat Mission: Black Sea, bu türün en popüler serilerinden birinde gerçekçi bir savaş oyunudur.
Combat Mission: Final Blitzkrieg for PC, 2000 yılında bir Battlefront.
Combat Mission: Battle for Normandy, II. Dünya Savaşı zamanlarında geçen ve esas olarak gerçekçiliğe odaklanan bir taktik savaş oyunudur.
Combat Mission 2, sizi 1941 ve 1945 yılları arasında İkinci Dünya Savaşının en uzun bölümlerinden birine, ağır kayıplar ve heyecan çağına atıyor: tüm Rus seferi.
Yorumlar
Yorum ekle