Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Castle Crashers Türkçe yama

28.05.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Castle Crashers. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir CFF.

Oyun için türkçe yama metni Castle Crashers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: CFF
Oyun açıklaması:
Ödüllü geliştirme stüdyosu The Behemothun bu son derece hararetli atari macerasında zafere giden yolu kes, kes ve parçala! Elle çizilmiş karakterlere sahip Castle Crashers®, daha önce gördüğünüz hiçbir şeye benzemeyen benzersiz yüksek çözünürlüklü resimli görseller sunar.

İndirme sayısı:
8599
Yayın yılı:
2008





Castle Crashers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Castle Crashers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Castle Crashers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Castle Crashers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Castle Crashers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Castle Crashers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hemen Planet Crashersa atlayın: gezegenleri çarpmanıza izin veren yeni bir oyun!
Carmageddon: Crashers, VE ve iOS için piyasaya sürülen ve drag yarışının bir varyasyonu olan mobil bir yarış oyunudur.
PC ve XONE için Castle Crashers, orijinal olarak Xbox 360 ve daha sonra PC ve PlayStation 3 için piyasaya sürülen popüler 2008 bağımsız oyunu Castle Crashersın geliştirilmiş bir sürümüdür.
Cartoon Network for PS4, XONE vb., Cartoon Network TV kanalının popüler çizgi filminden karakterler olarak oynadığınız yandan kaydırmalı bir aksiyon oyunudur.
Party Crashers, bulmaca oyunları, zeka oyunları ve müzik tabanlı bir oyunla birlikte bir dizi aksiyon oyunu da dahil olmak üzere tek bir üründe 25 parti oyunundan oluşur.
Yorumlar
Yorum ekle