Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Panzer Corps: Allied Corps Türkçe yama

14.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Panzer Corps: Allied Corps. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama POSTMORTEM.

Oyun için türkçe yama metni Panzer Corps: Allied Corps (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: POSTMORTEM
Oyun açıklaması:
Müttefik Kolordu Kampanyası, sizi Batılı Müttefiklerin komutasına veren ödüllü Panzer Kolordu oyun sistemini alıyor. Batı Çölünden başlayarak ve İngiliz 8.

İndirme sayısı:
9780
Yayın yılı:
2013





Panzer Corps: Allied Corps oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Panzer Corps: Allied Corps dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Panzer Corps: Allied Corps klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Panzer Corps: Allied Corps ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Panzer Corps: Allied Corps oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Panzer Corps: Allied Corps içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
ARC System Works tarafından geliştirilen ve klasik Konami aksiyon serisine saygı duruşunda bulunan yeni bir 2B yan kaydırma oyunu olan Hard Corps: Uprisingde heyecan verici retro koş ve silahla
Contra: Rogue Corps, ikonik bir nişancı serisini temsil eden çift çubuklu bir nişancı oyunudur.
Sovyet Kolordusu, 2011 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana, üyeleri popüler Total War serisinin modları üzerinde çalışırken deneyim toplayan Lüksemburglu The Lordz Games Studios tarafından
1994 yılında Strategic Simulations Inc. (SSI), strateji oyunlarının çehresini sonsuza dek değiştirecek bir oyun çıkardı.
Flying Corps, oyuncuları I. Dünya Savaşının gerçeklerine götüren ve 1917-18 yılları arasında Fransada yapılan hava muharebelerine katılmalarını sağlayan bir uçak simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle