Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

If Found... Türkçe yama

03.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, If Found..., doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DiGERATi, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni If Found... (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
If Found... İrlandalı geliştirici DREAMFEELden bir görsel roman macera oyunudur. Stüdyonun kurucusu ödüllü sanatçı Llaura McGeedir. Oyunda anlatılan hikaye, Kasio (Cassiopeianın kısaltması) adlı genç bir kadının anıları ve yetişkinliğe girmekle ilgili sorunları etrafında dönüyor.

İndirme sayısı:
8087
Yayın yılı:
2020





If Found... oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) If Found... dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales If Found... klasörüne koyun.

3. Türkçe yama If Found... ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


If Found... oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve If Found... içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
OPUS: Rocket of Whispers, bağımsız Tay stüdyosu Sigono tarafından geliştirilen bir macera oyunudur, ekip önceki çalışmaları OPUS: The Day We Found Earth için sıcak bir karşılama aldı.
Çimenlerde Bulunan USB Çubuk, sınıflandırmadan kayan bir oyundur. Pendriveın sanal bir görüntüsünü alıyoruz ve işletim sistemini kullanarak içeriğini özgürce keşfedebiliyoruz.
The One We Found, bir psikiyatri hastanesinin altındaki gizemli tünelleri keşfettiğimiz bir FPP hayatta kalma korku oyunudur.
OPUS: The Day We Found Earth, görsel roman unsurları içeren bir macera oyunudur.
Robotics;Notes görsel bir roman macera oyunudur. Oyun 5pb tarafından geliştirilmiştir.
Yorumlar
Yorum ekle