Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Robotics;Notes Elite Türkçe yama

16.01.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Robotics;Notes Elite. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: XOR37H, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Robotics;Notes Elite (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: XOR37H
Oyun açıklaması:
Robotics;Notes görsel bir roman macera oyunudur. Oyun 5pb tarafından geliştirilmiştir. ve nitroplus. Her iki geliştirici de görsel roman ve Japon pop kültürü hayranları tarafından, özellikle de sözde otaku kültürüyle (manga, anime, militaria veya bilim kurgu filmlerinin takıntılı hayranları) bağlantılı olan kısmı tarafından iyi bilinmektedir.

İndirme sayısı:
10827
Yayın yılı:
2012





Robotics;Notes Elite oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Robotics;Notes Elite dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Robotics;Notes Elite klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Robotics;Notes Elite ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Robotics;Notes Elite oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Robotics;Notes Elite içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Elite: Dangerous Odyssey, 2014teki resmi PC çıkışından bu yana sürekli olarak geliştirilen Elite: Dangerous uzay simülatörünün bir başka eklentisidir.
Psycho-Pass: PC, PS4 vb. için Zorunlu Mutluluk, Corpse Party: Blood Drive veya Robotics dahil olmak üzere benzer oyun stiline sahip çok sayıda oyunun yazarı olan 5pb tarafından geliştirilen bir Japon
Elite Dangerous: Arena, çevrimiçi köpek dövüşüne odaklanan bir uzay simülasyonudur.
Sniper Elite 5, gizli unsurlara sahip bir keskin nişancı atış oyunudur.
Robotics;Notes DaSH görsel bir roman macera oyunudur. Bu, 2012de yayınlanan Robotics;
Yorumlar
Yorum ekle