Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Hong Kong Massacre Türkçe yama

02.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Hong Kong Massacre. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama ECLiPSE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni The Hong Kong Massacre (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: ECLiPSE
Oyun açıklaması:
Hong Kong Katliamı, küçük (iki kişiden oluşan) bir İsveç stüdyosu VRESKInin ilk projesidir. Kökleri, yaratıcıların oyunun ilk prototipini sunduğu 2014 yılına kadar uzanıyor.

İndirme sayısı:
9706
Yayın yılı:
2019





The Hong Kong Massacre oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Hong Kong Massacre dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Hong Kong Massacre klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Hong Kong Massacre ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Hong Kong Massacre oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Hong Kong Massacre içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hong Kong ve Chicagoda geçen üçüncü şahıs, aksiyon/macera oyunu Stranglehold, dünyaca ünlü aksiyon filmi yönetmeni John Woo ile birlikte geliştiriliyor.
Mario vs. Donkey Kong: WiiU ve 3DS için Tipping Stars, Nintendo tarafından Wii U ve 3DS için geliştirilen mantıklı bir 2D oyundur.
Shadowrun: Hong Kong, döngünün önceki iki bölümünden sorumlu olan Harebrained Schemesden sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip bir cRPG oyunudur: Shadowrun Returns ve Shadowrun: Dragonfall.
Texas Chain Saw Massacre, çok oyunculu için geliştirilmiş bir aksiyon oyunudur.
Shadowrun: Hong Kong, HarweBrained şemalarından dönüş tabanlı bir savaş sistemine sahip bir CRPG oyunudur-döngünün önceki iki taksitinden sorumlu ekip: Shadowrun Returns ve Shadowrun: Dragonfall.
Yorumlar
Yorum ekle