Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Football Deluxe Türkçe yama

05.02.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Football Deluxe. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Football Deluxe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: Kindly
Oyun açıklaması:
Football Deluxe, spor ve stratejinin birleşiminden oluşan bir oyundur. Bu gerçekçi futbol dünyasında, bir futbol menajeri ve profesyonel koç rolünü üstleniyorsunuz.

İndirme sayısı:
9600
Yayın yılı:
2005





Football Deluxe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Football Deluxe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Football Deluxe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Football Deluxe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Football Deluxe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Football Deluxe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Football Superstars, son derece popüler futbol sporuna dayanan, çok oyunculu çevrimiçi (MMO) bir oyundur.
Deluxe Ski Jump 3, tam 3D grafiklerde bağımlılık yapan bir kayakla atlama oyunudur.
Pic-a-Pix Deluxe, Nintendo 3DS ve Nintendo Wii U konsolları için yayınlanan bir bulmaca oyunu olan Pic-a-Pix Colorın yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş bir sürümüdür.
Football Challenge 08, PC için bir 3D futbol oyunudur. Ücretsiz spor oyunları tarihinin bugüne kadarki en büyük projesi!
Futbol Ligi Polonya 2010, bir futbol takımının menajeri rolünü oynama fırsatının önünde durduğumuz sporla ilgili bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle