Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Eldritch Zookeeper Türkçe yama

06.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Eldritch Zookeeper, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni The Eldritch Zookeeper (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
Eldritch Zookeeper, ekonomik strateji ve hayatta kalma oyunları gibi birden çok türün unsurlarını birleştiren bir PC oyunudur. Oyun, Cranktrain adlı bağımsız bir stüdyo tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10670
Yayın yılı:
2023





The Eldritch Zookeeper oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Eldritch Zookeeper dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Eldritch Zookeeper klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Eldritch Zookeeper ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Eldritch Zookeeper oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Eldritch Zookeeper içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Eldritch, roguelikelardan, sürükleyici simlerden ve H.P. Lovecrafttan ilham alan bir birinci şahıs aksiyon oyunudur.
Dead Static Drive, macera oyunları, hayatta kalma oyunları ve korku unsurlarını birleştiren yukarıdan aşağıya bir aksiyon oyunudur.
PC için Deep Space Settlement, klasik 4X oyunlarının ve popüler RTSlerin unsurlarını birleştiren kapsamlı bir uzay strateji oyunudur.
March of the Living, gerçek zamanlı strateji, roguelike aksiyon oyunu ve hayatta kalma unsurlarını birleştiren PCde yayınlanan olağanüstü, iki boyutlu bir retro oyundur.
Eco, aksiyon oyunları ve strateji oyunlarının özelliklerini birleştiren bir sandbox oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle