Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pippa Funnell: Take the Reins Türkçe yama

26.12.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Pippa Funnell: Take the Reins, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Pippa Funnell: Take the Reins (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: uCF
Oyun açıklaması:
Pippa Funnell: Take the Reins, niş bir binicilik simülasyonu türünü temsil eden benzersiz bir oyundur ve Pippa Funnell: The Stud Farm Inheritanceın devamı niteliğindedir.

İndirme sayısı:
8815
Yayın yılı:
2006





Pippa Funnell: Take the Reins oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pippa Funnell: Take the Reins dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pippa Funnell: Take the Reins klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pippa Funnell: Take the Reins ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pippa Funnell: Take the Reins oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pippa Funnell: Take the Reins içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pippa Funnell: Stud Farm Inheritance, ünlü İngiliz binici Pippa Funnellin adıyla onaylanan ilk binicilik simülasyonudur.
AND, tarayıcılar ve iOS için Farm Heroes Super Saga, King tarafından yapılmış başka bir oyundur.
Başlıktan da anlaşılacağı gibi, Real Farm Sim bir çiftçilik simülatörü türünü temsil eder.
Rampage World Tour ve General Chaosun yaratıcılarından Arctic Stud Poker Run, devrim niteliğinde bir çok oyunculu savaş deneyiminde ağır silahlı, yüksek hızlı araçlarla dolu, çılgın, aksiyon dolu tam
Pippa Funnell: The Golden Stirrup Challenge, İngiliz şampiyon jokey Pippa Funnell tarafından tanıtılan bir binicilik simülasyonu oyun serisinin üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle