Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dementium II Türkçe yama

25.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Dementium II. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: LEGEND, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Dementium II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
2. aşamaya hazırlanma zamanı... Siz, radikal bir beyin ameliyatının son alıcısı ve suçlu deliler için gizli Bright Dawn Tedavi Merkezinde şu anda mahkum olan William Redmoorsunuz.

İndirme sayısı:
9776
Yayın yılı:
2010





Dementium II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dementium II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dementium II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dementium II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dementium II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dementium II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
9th Dawn, iOS ve ANDde yayınlanan bir aksiyon RPGsidir. Oyun, Valorware stüdyosu tarafından geliştirildi ve piyasaya sürüldü.
PC için Soulstorm, 2004te piyasaya sürülen gerçek zamanlı strateji Warhammer 40,000: Dawn of War için üçüncü resmi genişlemedir.
Grimrock Efsanesi nedir? Dungeon Master, Eye of the Beholder ve Ultima Underworldden ilham alan eski tarz zindan tarama oyunu.
Horizon Zero Dawn, evrenin mekanik yaratıklar tarafından istila edildiği kıyamet sonrası bir gelecekte geçen, RPG unsurları ve açık dünya ile bir TPP aksiyon oyunudur.
Dementium: The Ward, zaman içinde donmuş gizemli, metruk bir hastanede uyanan bir adamın hikayesini anlatıyor.
Yorumlar
Yorum ekle