Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

CSI: Deadly Intent Türkçe yama

04.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız CSI: Deadly Intent. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni CSI: Deadly Intent (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: STATiC
Oyun açıklaması:
CSI: Deadly Intent, popüler bir dedektif TV şovuna dayanan macera oyunu serisinin bir başka bölümüdür. Yapım, Guybrush Threepwoodun Tales of Monkey Islanddaki yeni maceraları da dahil olmak üzere birçok başarılı oyun geliştirmesiyle tanınan Telltale Games Studio tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
9925
Yayın yılı:
2009





CSI: Deadly Intent oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) CSI: Deadly Intent dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales CSI: Deadly Intent klasörüne koyun.

3. Türkçe yama CSI: Deadly Intent ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


CSI: Deadly Intent oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve CSI: Deadly Intent içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve PS4te yayınlanan The Deadly Tower of Monsters, retro bilim kurgu tarzında sürdürülen bir aksiyon oyunudur.
Jagged Alliance: Deadly Games, diğerlerinin yanı sıra Wizardry serisinden bilinen Kanadalı bir stüdyo olan Sir-Tech tarafından serinin ilk bölümüne bağımsız bir ektir.
Deadly Dozen Reloaded, 2001 yılında yayınlanan ve ünlü filme atıfta bulunan bir taktik nişancı olan Deadly Dozenın yeniden çevrimidir.
Deadly Association, Microids geliştirme ekibinin "Microids Games For All" projesi kapsamında gerçekleştirilen çıktısında yer alan bir diğer oyundur.
Mortal Kombat: Deadly Alliance, öncekilere kıyasla birçok yenilik sunuyor.
Yorumlar
Yorum ekle