Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jagged Alliance: Deadly Games Türkçe yama

21.03.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Jagged Alliance: Deadly Games! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ACME.

Oyun için türkçe yama metni Jagged Alliance: Deadly Games (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: ACME
Oyun açıklaması:
Jagged Alliance: Deadly Games, diğerlerinin yanı sıra Wizardry serisinden bilinen Kanadalı bir stüdyo olan Sir-Tech tarafından serinin ilk bölümüne bağımsız bir ektir.

İndirme sayısı:
10437
Yayın yılı:
1996





Jagged Alliance: Deadly Games oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jagged Alliance: Deadly Games dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jagged Alliance: Deadly Games klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jagged Alliance: Deadly Games ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jagged Alliance: Deadly Games oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jagged Alliance: Deadly Games içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Jagged Alliance Onlineda çetin ceviz bir paralı asker şirketi yönetiyor ve mürettebatınızı dünyanın dört bir yanındaki tehlikeli sözleşmelerle savaşın hararetine götürüyorsunuz - canlı ve çevrimiçi!
Mortal Kombat: Deadly Alliance, öncekilere kıyasla birçok yenilik sunuyor.
Jagged Alliance 3, paralı asker şubesinin faaliyetleri hakkında sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Jagged Alliance, rol yapma oyunu ile sıra tabanlı taktik savaşın patlayıcı bir birleşimidir ve oyuncuların karakterlerine tamamen kapılmalarını sağlar.
Jagged Alliance: Back in Action, video oyunları tarihindeki en iyi taktik sıra tabanlı oyunlardan biri olarak kabul edilen 1999daki Jagged Alliance 2nin oldukça değiştirilmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle