Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Vane Türkçe yama

22.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Vane. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir SERGANT.

Oyun için türkçe yama metni Vane (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: SERGANT
Oyun açıklaması:
Vane, The Last Guardian, Bionic Commando, Battlefield 3 ve Killzone gibi oyunlar geliştiren ekiplerde çalışan 5 kişi tarafından kurulan indie stüdyosu Friend & Foenun bir oyunudur.

İndirme sayısı:
8240
Yayın yılı:
2019





Vane oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Vane dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Vane klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Vane ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Vane oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Vane içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Killzone: Shadow Fall, Killzone serisinin PlayStation 4te piyasaya sürülen ilk oyunudur.
8-bit klasiğin piyasaya sürülmesinden 20 yıl sonra Bionic Commando Rearmed, tam bir 2.
Kilitle ve Yükle! Commando 3, öncüllerinin sınırsız arcade ruhunu alır ve gelecek nesil için yepyeni, öfkeli bir işbirliğine dayalı atış macerasını hazırlar!
Spider-Man film üçlemesinden ve klasik Spider-Man(TM) çizgi romanlarından ilham alan Spider-Man(TM): Friend or Foe, oyuncuları Doc Ock, Green Goblin, Venom ve kötü şöhretli film düşmanlarını yenmeye
Klasik 1988 Nintendo Entertainment System orijinalinin ilk gerçek devamı olan Bionic Commando, Faith No Moreun eski solisti Mike Patton tarafından seslendirilen biyonik olarak geliştirilmiş Nathan
Yorumlar
Yorum ekle