Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fade to Black Türkçe yama

17.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Fade to Black, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir KaOs.

Oyun için türkçe yama metni Fade to Black (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: KaOs
Oyun açıklaması:
Bu adrenalin patlamasına atlarken kilitleyin ve yükleyin. Flashbackin kahramanı Conrad, kriyojenik uykusundan uyanır ve kendini eski düşmanları Morphların pençelerinde bulur.

İndirme sayısı:
10608
Yayın yılı:
1995





Fade to Black oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fade to Black dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fade to Black klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fade to Black ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fade to Black oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fade to Black içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Black Feather Forest, bağımsız Hollandalı sanatçı ve geliştirici Tim Hengeveld tarafından geliştirilen bir araştırma macera oyunudur.
Project Black Sun, Super Metroid ve Castlevania gibi klasik oyunlarda gördüğümüz benzer oyun mekaniğine sahip eski bir 2D yandan kaydırma oyunudur.
PC için Fade to Silence, Bubsy: The Woolies Strike Back, Rogue Stormers ve Giana Sisters: Twisted Dreams gibi oyunlar yaratmasıyla da bilinen Black Forest Games tarafından geliştirilen bir hayatta
Black Mirror, birçok bulmaca ve kapsamlı bir hikaye sunan klasik bir macera oyunudur.
Kod olarak adlandırılan Black Panther The Game, Rainier, Black Pantherin Marvel evreninde geçen açık dünya aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle