Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dracula 3: The Path of the Dragon Türkçe yama

15.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Dracula 3: The Path of the Dragon. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Lz0, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Dracula 3: The Path of the Dragon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: Lz0
Oyun açıklaması:
Eylül 1920, Vatikan, Transilvanyadaki potansiyel bir azizlik adayını araştırmak üzere Şeytanın Avukatı Peder Arno Morianiyi atadı. Ancak bir zamanlar Kazıklı Vladın şatosu olan rahatsız edici harabelerin gölgesinde, araştırması beklenmedik bir dönüş alır.

İndirme sayısı:
8998
Yayın yılı:
2008





Dracula 3: The Path of the Dragon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dracula 3: The Path of the Dragon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dracula 3: The Path of the Dragon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dracula 3: The Path of the Dragon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dracula 3: The Path of the Dragon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dracula 3: The Path of the Dragon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Castlevania: Dracula X Chronicles, ABDde asla piyasaya sürülmeyecek en iyi Castlevania oyununa tamamen yeni bir bakış, Castlevania: Rondo of Blood.
Dracula 4: The Shadow of the Dragon, PC, AND ve iOS, Microidsin ana düşmanları tüm zamanların en ünlü vampiri olan pointnclick macera oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
Dracula Antologia, orijinal olarak 2008 yılında piyasaya sürülen Dracula 3: The Path of the Dragon macera oyununun değiştirilmiş bir versiyonudur.
Dracula Resurrection, Bram Stokerın romanındaki karakterlere dayanan yeni bir hikaye.
The Blood Legacy adlı bu bölüm, Ellen Crossun Dracula 4: The Shadow of the Dragonda başlayan yolculuğunu sonlandırıyor.
Yorumlar
Yorum ekle