Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dracula: The Resurrection Türkçe yama

24.03.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Dracula: The Resurrection. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Dracula: The Resurrection (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
Dracula Resurrection, Bram Stokerın romanındaki karakterlere dayanan yeni bir hikaye. Drakula geri döndü... Dracula Resurrection, sizi zengin bir atmosfere sahip bir hikayenin içine çekecek.

İndirme sayısı:
8498
Yayın yılı:
2000





Dracula: The Resurrection oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dracula: The Resurrection dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dracula: The Resurrection klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dracula: The Resurrection ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dracula: The Resurrection oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dracula: The Resurrection içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Castlevania: Dracula X Chronicles, ABDde asla piyasaya sürülmeyecek en iyi Castlevania oyununa tamamen yeni bir bakış, Castlevania: Rondo of Blood.
Drakula ailesi şirin küçük mahzenlerinde özenle saklanırken, Dr. Lifelust Transilvanya kalelerine saldırdı ve eski Kontu kaçırdı!
Dracula 4: The Shadow of the Dragon, PC, AND ve iOS, Microidsin ana düşmanları tüm zamanların en ünlü vampiri olan pointnclick macera oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
Drakula nasıl vampir oldu? Tutkulu, derinden dindar bir adamdı ama karısının intiharıyla yıkıldı;
Dracula Antologia, orijinal olarak 2008 yılında piyasaya sürülen Dracula 3: The Path of the Dragon macera oyununun değiştirilmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle