Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hotel Giant DS Türkçe yama

23.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Hotel Giant DS. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir KaSS.

Oyun için türkçe yama metni Hotel Giant DS (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: KaSS
Oyun açıklaması:
Hotel Giant DS, Nintendo tarafından taşınabilir bir konsol için tasarlanmış bir oyundur. Bu yapım, 2006 yılında piyasaya sürülen PC konumu "Giant Hotel"e dayanmaktadır.

İndirme sayısı:
10156
Yayın yılı:
2008





Hotel Giant DS oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hotel Giant DS dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hotel Giant DS klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hotel Giant DS ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hotel Giant DS oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hotel Giant DS içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hotel for Dogs, sevgi ve hayal gücünün sizi ne kadar ileri götürebileceğini gösteren akıllı, komik bir komedi macerasında Emma Roberts ve Jake T Austini canlandırıyor.
Bad Hotel, güzel sanat eserleri ve tonlarca mermi ile bir kule savunma oyunu ile prosedürel bir müzik oyuncağının çılgın bir melezidir.
My Pet Hotel 2, mantıklı bir oyun ile basit bir ekonomik stratejinin birleşimidir.
Dead Mountaineer Hotel, Strugatsky kardeşler tarafından yazılan orijinal hikayeye dayanan bir macera oyunudur.
Canavarların ve ailelerinin yaşayabileceği Hotel Transylvania, etrafta onları rahatsız edecek hiçbir insan olmadan, oldukları gibi canavarlar olmakta özgürler.
Yorumlar
Yorum ekle