Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

My Pet Hotel 2 Türkçe yama

20.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız My Pet Hotel 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni My Pet Hotel 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: NAPALM
Oyun açıklaması:
My Pet Hotel 2, mantıklı bir oyun ile basit bir ekonomik stratejinin birleşimidir. Oyuncunun görevi unvan oteli yönetmektir. Ancak alışılmışın dışında bir tesis, yani hayvanlar için dinlenme yeri.

İndirme sayısı:
10880
Yayın yılı:
2008





My Pet Hotel 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) My Pet Hotel 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales My Pet Hotel 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama My Pet Hotel 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


My Pet Hotel 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve My Pet Hotel 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hotel for Dogs, sevgi ve hayal gücünün sizi ne kadar ileri götürebileceğini gösteren akıllı, komik bir komedi macerasında Emma Roberts ve Jake T Austini canlandırıyor.
Hotel Giant DS, Nintendo tarafından taşınabilir bir konsol için tasarlanmış bir oyundur.
Bad Hotel, güzel sanat eserleri ve tonlarca mermi ile bir kule savunma oyunu ile prosedürel bir müzik oyuncağının çılgın bir melezidir.
Pawly Pets: My Pet Hotel, birden fazla ekonomik strateji unsuruna sahip bir aile oyunudur.
Canavarların ve ailelerinin yaşayabileceği Hotel Transylvania, etrafta onları rahatsız edecek hiçbir insan olmadan, oldukları gibi canavarlar olmakta özgürler.
Yorumlar
Yorum ekle