Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

8Ball Allstars Türkçe yama

08.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız 8Ball Allstars. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Braga Software.

Oyun için türkçe yama metni 8Ball Allstars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: Braga Software
Oyun açıklaması:
8Ball Allstars, her yerdeki bilardo ve Nintendo DS™ hayranlarını ipuçlarını not etmeye ve her yerde arkadaşlarıyla kafa kafaya oyunlara meydan okumaya çağırıyor.

İndirme sayısı:
8779
Yayın yılı:
2009





8Ball Allstars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) 8Ball Allstars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales 8Ball Allstars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama 8Ball Allstars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


8Ball Allstars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve 8Ball Allstars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Çubuğunuzu alın ve PSP (PlayStation Portable) sistemi için Pocket Pooldaki Dream Models ile kafa kafaya yarışın.
Destruction AllStars, klasik Destruction Derbynin yanı sıra Rocket League veya OnRush gibi daha yeni oyunlara benzeyen fütüristik bir araba oyunudur.
Puzzle de Harvest Moon, çok popüler olan ve elbette Natsume tarafından yayınlanan bir dizi ürünün bir başka temsilcisidir.
Gravity Games Bike: Street Vert Dirt, 21 yetenekli sürücü, 10 kapsamlı parkur ve 1.
Hextech Mayhem: A League of Legends Story, ritim oyunlarından alınan özelliklerle zenginleştirilmiş dinamik bir otomatik koşucudur.
Yorumlar
Yorum ekle