Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pocket Pool Türkçe yama

09.12.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Pocket Pool. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir REVENGE.

Oyun için türkçe yama metni Pocket Pool (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: REVENGE
Oyun açıklaması:
Çubuğunuzu alın ve PSP (PlayStation Portable) sistemi için Pocket Pooldaki Dream Models ile kafa kafaya yarışın. 9-top, 8-top, Rotasyon, Black Jack ve Snooker dahil 13 farklı bilardo türü ile, herhangi bir bilardo köpekbalığını tatmin edecek bir bilardo oyunu var.

İndirme sayısı:
9499
Yayın yılı:
2007





Pocket Pool oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pocket Pool dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pocket Pool klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pocket Pool ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pocket Pool oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pocket Pool içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pool Nation, adrenalin pompalayan Endurance, kapsamlı kariyer modları ve yeni Speed ​​Pool dahil yedi heyecan verici çevrimiçi mod dahil olmak üzere on bir bağımlılık yapıcı oyun moduna sahip nihai
Bilardo salonlarında en zorlu rakiplerle mücadele ederken yıldızlığa yükselin.
Pool Paradise, MacLean Archpera ait bir şirket olan Awesome Studios tarafından oluşturulan bir bilardo simülatörüdür.
Maximu Pool, SierraSporttan Cool Pool bilardo simülatörünün yanındadır.
Pool Elite, bu oyunun farklı varyasyonlarını oynamanızı sağlayan üç boyutlu bir bilardo simülatörüdür: 8-Ball, 9-Ball, 3 Cushion, Carom, Snooker.
Yorumlar
Yorum ekle