Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ondeh Ondeh Türkçe yama

15.08.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Ondeh Ondeh. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama IREC.

Oyun için türkçe yama metni Ondeh Ondeh (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: IREC
Oyun açıklaması:
Ondeh Ondeh, sesin ana rollerden birini oynadığı bir macera oyunudur. Oyun, No Straight Roads tarafından sıcak bir şekilde karşılanan bağımsız Metronomik ekibi tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8018
Yayın yılı:
2023





Ondeh Ondeh oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ondeh Ondeh dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ondeh Ondeh klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ondeh Ondeh ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ondeh Ondeh oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ondeh Ondeh içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gamedec, sıcak bir şekilde karşılanan Detacheddan sorumlu bağımsız Polonya ekibi Anshar Studios tarafından geliştirilen bir RPGdir.
Open Roads, yol filmlerinden ilham alan bir macera oyunudur. Oyun, Tacoma ve Gone Home ile tanınan The Fullbright Company tarafından geliştirildi.
No Straight Roads, yazarlarının oyunlarının müziğe ve müzisyenlere bir övgü olduğunu iddia ettiği ritmik oyunların karakteristik unsurlarını bulabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
Myst, bağımsız stüdyo Cyan, orijinal Mystin yazarları ve sıcak bir şekilde karşılanan devam filmi Riven tarafından üretilen klasik birinci şahıs macera oyununun yeni bir bölümüdür.
Silt, en çok satan Limbo ve sıcak bir şekilde karşılanan Abzu için karakteristik unsurları bulabileceğimiz bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle