Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wrestling Spirit: Rookie To Legend Türkçe yama

19.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Wrestling Spirit: Rookie To Legend. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama LnDL.

Oyun için türkçe yama metni Wrestling Spirit: Rookie To Legend (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: LnDL
Oyun açıklaması:
Wrestling Spirit: Rookie to Legend, Extreme Warfare ve Total Extreme Wrestling serilerinin yaratıcısı Adam Rylandın çıktısında güreşle tematik olarak bağlantılı başka bir bilgisayar oyunudur.

İndirme sayısı:
9107
Yayın yılı:
2004





Wrestling Spirit: Rookie To Legend oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wrestling Spirit: Rookie To Legend dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wrestling Spirit: Rookie To Legend klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wrestling Spirit: Rookie To Legend ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wrestling Spirit: Rookie To Legend oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wrestling Spirit: Rookie To Legend içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İnanılmaz Yeni Bir Macera İçin Herkes Gemide Zelda™ Efsanesi: Spirit Tracks, kahraman Link™i cesur yeni bir maceraya atıyor.
Total Extreme Wrestling 2008, Adam Ryland ve Gray Dog Software stüdyo ekibinin başarılarında güreşin başrolde olduğu bir başka oyundur.
Total Extreme Wrestling 2007, güreş dövüşlerinin organizasyonel yönünü sunan spor yöneticileri serisinin üçüncü oyunudur.
İki yıldan kısa bir aradan sonra Adam Ryland ve Gray Dog Software stüdyosundan geliştiriciler, Total Extreme Wrestling serisinden başka bir oyun yaratmaya karar verdiler.
Total Extreme Wrestling 2005 liderliğini, oyuncuların bir güreş organizatörü rolünü üstlenmesine izin vererek öncüsünden alıyor, burada seçtiğiniz şirketi, prima donna süper yıldızlarıyla uğraşırken
Yorumlar
Yorum ekle