Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Total Extreme Wrestling 2008 Türkçe yama

27.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Total Extreme Wrestling 2008. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SeeknDestroy, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Total Extreme Wrestling 2008 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: SeeknDestroy
Oyun açıklaması:
Total Extreme Wrestling 2008, Adam Ryland ve Gray Dog Software stüdyo ekibinin başarılarında güreşin başrolde olduğu bir başka oyundur. Serinin önceki sürümleriyle karşılaştırıldığında, başlık, oyun ve görsel-işitsel ayar biçiminde birkaç değişiklik getiriyor.

İndirme sayısı:
9442
Yayın yılı:
2008





Total Extreme Wrestling 2008 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Total Extreme Wrestling 2008 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Total Extreme Wrestling 2008 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Total Extreme Wrestling 2008 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Total Extreme Wrestling 2008 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Total Extreme Wrestling 2008 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Wrestling Spirit: Rookie to Legend, Extreme Warfare ve Total Extreme Wrestling serilerinin yaratıcısı Adam Rylandın çıktısında güreşle tematik olarak bağlantılı başka bir bilgisayar oyunudur.
Total Extreme Wrestling 2007, güreş dövüşlerinin organizasyonel yönünü sunan spor yöneticileri serisinin üçüncü oyunudur.
Adam Rylandın "Extreme Warfare" serisinin resmi olmayan devamı. "Total Extreme Warfare 2004", halk arasında güreş olarak bilinen serbest stil stokları konusuyla ilgili ilk profesyonel yöneticidir.
İki yıldan kısa bir aradan sonra Adam Ryland ve Gray Dog Software stüdyosundan geliştiriciler, Total Extreme Wrestling serisinden başka bir oyun yaratmaya karar verdiler.
Total Extreme Wrestling 2005 liderliğini, oyuncuların bir güreş organizatörü rolünü üstlenmesine izin vererek öncüsünden alıyor, burada seçtiğiniz şirketi, prima donna süper yıldızlarıyla uğraşırken
Yorumlar
Yorum ekle