Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pupperazzi Türkçe yama

24.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Pupperazzi. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama Autopsy_Guy.

Oyun için türkçe yama metni Pupperazzi (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: Autopsy_Guy
Oyun açıklaması:
Pupperazzi, keşfetmeye ve fotoğraf çekmeye odaklanan rahatlatıcı bir arcade oyunudur. Oyun, Diaries of a Spaceport Janitor ve Dad Questin yazarları Sundae Month stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9979
Yayın yılı:
2022





Pupperazzi oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pupperazzi dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pupperazzi klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pupperazzi ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pupperazzi oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pupperazzi içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
OddFauna: Secret of the Terrabeast, sandbox hayatta kalma ile rahatlatıcı simülasyonu birleştiren bir oyundur.
Alex Hutchinson (Ubisoftun uzun vadeli bir çalışanı ve Assassins Creed ve Far Cry gibi markalardan oyunların ortak yaratıcısı) tarafından kurulan Typhoon Studiosun ilk projesi, birinci şahıs
Lizzie McGuireın hayatında bir gün nasıldır? Disneyin Lizzie McGuire 2: Lizzie Diariesde öğreneceksiniz.
Şimdiye kadarki En İyi Ay! bir anne ve sekiz yaşındaki oğlu arasındaki ilişkiyi konu alan anlatısal bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Yelkenli Şampiyonası, yelkene odaklanan bir arcade yarış oyunudur. Oyun, mobil yapımlarda uzmanlaşmış Infinite Dreams stüdyosu tarafından geliştirildi.
Yorumlar
Yorum ekle