Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

OddFauna: Secret of the Terrabeast Türkçe yama

05.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız OddFauna: Secret of the Terrabeast. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama Lz0.

Oyun için türkçe yama metni OddFauna: Secret of the Terrabeast (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: Lz0
Oyun açıklaması:
OddFauna: Secret of the Terrabeast, sandbox hayatta kalma ile rahatlatıcı simülasyonu birleştiren bir oyundur. Bu bağımsız oyun, Cliff Mitchell ve Emma SanCartier tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10098
Yayın yılı:
2023





OddFauna: Secret of the Terrabeast oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) OddFauna: Secret of the Terrabeast dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales OddFauna: Secret of the Terrabeast klasörüne koyun.

3. Türkçe yama OddFauna: Secret of the Terrabeast ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


OddFauna: Secret of the Terrabeast oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve OddFauna: Secret of the Terrabeast içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Secret World, Age of Conan: Hyborian Adventures ve Anarchy Online gibi hitlerin yaratıcıları tarafından yapılan bir başka MMO oyunudur.
Secret of Mana for PS4, PC ve PSV, aynı başlığa sahip klasik 16-bit aksiyon RPGnin yeniden yapımıdır (Japonyada Seiken Densetsu 2 olarak piyasaya sürüldü).
The Secret of Monkey Island, Monkey Island serisini başlatan klasik bir macera oyunudur.
Blown Away: Secret of the Wind, iOS ve ANDde bulunan bir mobil koşucu platform oyunudur.
Secret Neighbor, Dynamic Pixels (Hello Neighborun yazarları) ve Hologryph tarafından geliştirilen macera unsurlarına sahip çok oyunculu bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle