Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer Türkçe yama

29.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama RNDD sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: RNDD
Oyun açıklaması:
Champion Jockey, çeşitli sürükleyici yarışlar ve basit kontrollerle sezgisel oyun aracılığıyla at yarışı dünyasını yeniden yaratan G1 Jokey serisinin manevi halefidir.

İndirme sayısı:
10959
Yayın yılı:
2011





Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Street Fighter IV: Champion Edition, orijinal olarak Xbox 360 ve PlayStation 3te 2009da piyasaya sürülen ünlü dövüş oyunu Street Fighter IVün mobil versiyonudur.
Champion Sheep Rally, bir dizi çılgın yarışta koyunlara rehberlik etmemizi sağlayan çok hoş ve eğlenceli bir atari oyunudur.
Imagine: Champion Rider, Ubisoft şirketi tarafından en genç PC kullanıcılarına yönelik çekici bir aile oyunudur.
Biatlon Şampiyonu 2007, Torino Olimpiyatlarında Ricco Grosun başarısından sonra Almanyada biatlonun popülaritesine dayanan bir spor oyunudur.
Champion Dreams: First To Ride, Lexis Numerique Studio tarafından oluşturulan ve Ubisoft tarafından piyasaya sürülen, at ve binicilik severler için tasarlanmış bir PC oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle