Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Plants vs. Zombies Heroes Türkçe yama

26.06.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Plants vs. Zombies Heroes. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Plants vs. Zombies Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: ROGUE
Oyun açıklaması:
PopCap Games tarafından geliştirilen, AND ve iOS için Plants vs. Zombies Heroes, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir model kullanan bir mobil kart oyunudur.

İndirme sayısı:
9167
Yayın yılı:
2016





Plants vs. Zombies Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Plants vs. Zombies Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Plants vs. Zombies Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Plants vs. Zombies Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Plants vs. Zombies Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Plants vs. Zombies Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Plants vs. Zombies: PC, PS4 ve XONE için Garden Warfare 2, 2014 yılında piyasaya sürülen çok oyunculu TPP nişancı oyunu Plants vs.
Zombies on a Plane, Shangri-La Game Studios ekibi tarafından yaratılmış bir aksiyon oyunudur.
PC, X360 vb. için Plants vs Zombies, evimizi komik zombilerin saldırısından koruduğumuz oldukça sıra dışı bir kule savunma oyunudur.
Bitkiler Vs. Zombies: PC, PS4 vb. için Garden Warfare, sıradan pazardaki müşteriler arasında en popüler olan hit kule savunma oyunları serisinin bir yan ürünü.
Plants vs Zombies Adventures, PopCap Games tarafından geliştirilen, Facebook için tasarlanmış popüler kule savunma oyunları serisinin tarayıcı sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle