Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Zombies on a Plane Türkçe yama

25.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Zombies on a Plane. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama The Company.

Oyun için türkçe yama metni Zombies on a Plane (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: The Company
Oyun açıklaması:
Zombies on a Plane, Shangri-La Game Studios ekibi tarafından yaratılmış bir aksiyon oyunudur. Prodüksiyon PC platformu düşünülerek geliştirildi ve 1C Company tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9683
Yayın yılı:
2016





Zombies on a Plane oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Zombies on a Plane dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Zombies on a Plane klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Zombies on a Plane ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Zombies on a Plane oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Zombies on a Plane içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
X-Plane 12, popüler uçuş simülatörü serisinin bir sonraki bölümüdür.
X-Plane, popüler uçan makinelerin ultra gerçekçi kontrolü ve aslına uygun temsili ile karakterize edilen, çok karmaşık ve karmaşık uçuş simülatörleri serisidir.
X-Plane, popüler uçan makinelerin ultra gerçekçi kontrolü ve aslına uygun temsili ile karakterize edilen, çok karmaşık ve karmaşık uçuş simülatörleri serisidir.
X-Plane, dünyanın en kapsamlı, güçlü uçuş simülatörüdür ve kişisel bilgisayarlar için mevcut en gerçekçi uçuş modeline sahiptir.
Plane Crazy, Inner Workings stüdyosu tarafından oluşturulan bir arcade uçak yarışıdır.
Yorumlar
Yorum ekle