Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

X-Plane 12 Türkçe yama

02.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz X-Plane 12. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir JMP.

Oyun için türkçe yama metni X-Plane 12 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: JMP
Oyun açıklaması:
X-Plane 12, popüler uçuş simülatörü serisinin bir sonraki bölümüdür. Oyun, önceki tüm taksitlerden sorumlu ekip olan Laminar Research stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8573
Yayın yılı:
2023





X-Plane 12 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) X-Plane 12 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales X-Plane 12 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama X-Plane 12 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


X-Plane 12 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve X-Plane 12 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
X-Plane, popüler uçan makinelerin ultra gerçekçi kontrolü ve aslına uygun temsili ile karakterize edilen, çok karmaşık ve karmaşık uçuş simülatörleri serisidir.
X-Plane, popüler uçan makinelerin ultra gerçekçi kontrolü ve aslına uygun temsili ile karakterize edilen, çok karmaşık ve karmaşık uçuş simülatörleri serisidir.
X-Plane, dünyanın en kapsamlı, güçlü uçuş simülatörüdür ve kişisel bilgisayarlar için mevcut en gerçekçi uçuş modeline sahiptir.
X-Plane, kişisel bilgisayarlar için dünyanın en kapsamlı ve güçlü uçuş simülatörüdür ve mevcut en gerçekçi uçuş modelini sunar.
Plane Crazy, Inner Workings stüdyosu tarafından oluşturulan bir arcade uçak yarışıdır.
Yorumlar
Yorum ekle