Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Goliath Türkçe yama

13.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Goliath. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Goliath (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: LUCiD
Oyun açıklaması:
Goliath, Whalebox adlı az bilinen bir stüdyo tarafından geliştirilen PC ve XONE için bir prodüksiyondur. Başlık, aksiyon ve savaşa odaklanan bir hayatta kalma oyunudur.

İndirme sayısı:
9789
Yayın yılı:
2016





Goliath oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Goliath dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Goliath klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Goliath ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Goliath oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Goliath içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Last Year, bağımsız stüdyo Elastic Games tarafından geliştirilen ve Kickstarterdaki başarılı bir kitle fonlaması kampanyası sayesinde PCye getirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.
PC için Near Death, hayatta kalma yönlerine odaklanan bir macera aksiyon oyunudur.
Community Inc for PC, Brezilyalı bir stüdyo T4 Interactive tarafından geliştirilen ve tinyBuild şirketi tarafından yayınlanan, yaşam simülasyonu ve hayatta kalma unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir
The Beast Inside, The Farm 51, Fuero Games ve Platige Imageın eski üyeleri tarafından kurulan Polonyalı stüdyo Illusion Ray tarafından geliştirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.
PC, PS4 ve XONE için Resident Evil VII: Biohazard, bir aksiyon-macera hayatta kalma korku oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle