Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Hunt Türkçe yama

22.02.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz The Hunt. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Hunt (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: DBH
Oyun açıklaması:
Oyuna genel bakış: Filmlerde gördüğümüz şey sonunda oldu. Bilimkurgu gerçek oldu ve herkes devasa uzay gemilerinin dünyanın ana başkentlerine nasıl indiğini görebiliyordu.

İndirme sayısı:
10427
Yayın yılı:
2008





The Hunt oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Hunt dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Hunt klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Hunt ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Hunt oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Hunt içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Edgar zamanı ve tüm Hollywood heyecanlı. Bununla birlikte, tüm Edgarlar çalındığında, cicili bicili kasabanın üzerinde kara bir bulut dolaşır.
Bass Pro Shops: Wii ve X360ta yayınlanan The Hunt, Griffin Internationalın geliştirme ekibi ile bir Amerikan balıkçılık ve av ekipmanı mağazaları zinciri olan Bass Pro Shops arasındaki işbirliğinin
Her şey Greenhorn acemisinden Master Huntera kadar saflarda ilerlerken övünme hakları kazanmakla ilgili.
Miss Spider: Scavenger Hunt, hem genç kullanıcılar hem de tüm aile için minnettar bir eğitici oyundur.
Carnivores: Dinosaur Hunter Reborn for PC, Action Forms tarafından oluşturulan en çok satan oyunun yenilenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle