Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Detached Türkçe yama

04.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Detached. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama MTCT.

Oyun için türkçe yama metni Detached (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: MTCT
Oyun açıklaması:
Müstakil, esas olarak PvP çok oyunculu moduna odaklanan yüksek bilim kurgu FPP/FPX (First Person Experience) aksiyon oyunudur. PC için piyasaya sürülen oyun, Oculus Rift ve HTC Vive için oluşturulan ilk Polonya oyunlarından biridir.

İndirme sayısı:
9542
Yayın yılı:
2017





Detached oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Detached dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Detached klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Detached ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Detached oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Detached içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Space Junkies, bir arcade shooter oyunudur. Oyun, VR gözlüğü gerektirir – HTC Vive veya Oculus Rift.
Windlands 2, bir aksiyon-macera FPP oyunudur. Üretim, VR başlığı (HTC Vive, Oculus Rift, PlayStation VR) ve 2016 Windlandsin devamı için geliştirildi.
Oraia Rift: Oracle of Oraia, esas olarak Nintendo konsollarından bilinen klasik seri The Legend of Zeldadan güçlü bir şekilde ilham alan üçüncü aksiyon macera oyunudur.
The Assembly, özellikle PCler ve Oculus Rift veya HTC Vive (Steam VR) gibi Sanal Gerçeklik setleri için oluşturulmuş bir aksiyon-macera oyunudur.
PCde yayınlanan Echo VR, sanal gerçeklik teknolojisi (daha özel olarak Oculus Rift gözlükleri) için birinci şahıs bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle