Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

MechWarrior Türkçe yama

09.09.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz MechWarrior. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: RiTUEL, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni MechWarrior (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: RiTUEL
Oyun açıklaması:
MechWarrior, dev yosunların savaşları hakkında iyi bilinen bir dizinin dönüşüdür. Üretim, 1984 yılında FASA tarafından oluşturulan BattleTech dünyasında gerçekleşir.

İndirme sayısı:
10557
Yayın yılı:
2023





MechWarrior oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) MechWarrior dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales MechWarrior klasörüne koyun.

3. Türkçe yama MechWarrior ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


MechWarrior oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve MechWarrior içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
MechWarrior 4: Black Knight, Majesty ve Warcraft II: Beyond the Dark Portal gibi oyunların yaratıcıları Cyberlore Studios tarafından geliştirilen ünlü bir taktik aksiyon oyunu olan MechWarrior 4:
Deadlock II: Shrine Wars, Accoladein Deadlock adlı sıra tabanlı strateji oyununun devamı niteliğindedir.
Mercenaries, Mechwarrior 2: 31st Century Combata bağımsız bir eklentidir.
MechWarrior 2: 31st Century Combat, klanımız tarafından görevlendirilen savaş görevlerini gerçekleştirmek için birkaç düzine tonluk bir mecha içinde oturabileceğimiz bir taktik aksiyon oyununun tam
MechWarrior 3te, büyük bir gökdelen boyutunda güçlü bir savaş robotu olan bir mechanın pilotu olarak, bir dizi şiddetli fütüristik savaşa katılma fırsatına sahibiz.
Yorumlar
Yorum ekle