Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sneaky Sneaky Türkçe yama

28.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Sneaky Sneaky, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Sneaky Sneaky (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
Gölgelerin arasından gizlice geç, saklanmak için atla, anını seç ve saldır! Bu stratejik gizli macerada içinizdeki hırsızı serbest bırakın.

İndirme sayısı:
8257
Yayın yılı:
2014





Sneaky Sneaky oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sneaky Sneaky dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sneaky Sneaky klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sneaky Sneaky ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sneaky Sneaky oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sneaky Sneaky içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Arena of Heroes, sıra tabanlı sistemde oynanan bir MOBA yapımıdır.
PlayStation®2ye (PS2™) özel SingStar® Hottest Hits, son zamanların müzik listelerinin zirvesini yansıtan 30 harika parça içeriyor.
Zoo Tycoon ile hayallerinizdeki hayvanat bahçesini yaratın! Xbox 360ta Zoo Tycoon ile hayal gücünüzü serbest bırakın!
Yasaların olmadığı, kıyamet sonrası bir dünyada geçen hiçbir kısıtlama olmayan, dövüş yarışı turnuvasında içinizdeki öfkeyi serbest bırakın.
Wildfire, Dan Hindes liderliğindeki bağımsız Sneaky Bastards ekibinden gizli oyun geleneğinde iki boyutlu bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle