Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Horizon: Call of the Mountain Türkçe yama

06.03.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Horizon: Call of the Mountain. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Horizon: Call of the Mountain (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: The Company
Oyun açıklaması:
Horizon Call of the Mountain, sanal gerçeklik setleri için özel olarak geliştirilmiş bir oyundur. Horizon: Zero Dawn Complete Edition veya Horizon Forbidden West gibi oyunları içeren Horizon serisinin bir yan ürünü.

İndirme sayısı:
9255
Yayın yılı:
2023





Horizon: Call of the Mountain oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Horizon: Call of the Mountain dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Horizon: Call of the Mountain klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Horizon: Call of the Mountain ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Horizon: Call of the Mountain oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Horizon: Call of the Mountain içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Burning Shores, 2022de piyasaya sürülen Game Horizon: Forbidden West için bir hikaye eklentisidir.
Horizon 3, Guerrilla Games stüdyosunun RPG öğelerine sahip bir aksiyon macera oyunu olan Horizon Forbidden Westin doğrudan bir devamıdır.
Horizon Zero Dawn, evrenin mekanik yaratıklar tarafından istila edildiği kıyamet sonrası bir gelecekte geçen, RPG unsurları ve açık dünya ile bir TPP aksiyon oyunudur.
Forza Horizon 3: The Blizzard Mountain, PC ve XONE için Forza Horizon 3 adlı bir yarış oyununun ilk büyük genişleme paketidir.
PC ve XONE için Forza Horizon 3, Xbox konsolları için geliştirilen popüler motor sporları simülatörü serisinin bir arcade yan ürünü olan Forza Horizon serisinin üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle