Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Antihero Türkçe yama

24.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Antihero. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama live_4_ever sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Antihero (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: live_4_ever
Oyun açıklaması:
Antihero, Viktorya çağında geçen PC, iOS ve AND için sıra tabanlı bir stratejidir. Tim Conkling tarafından geliştirilmiştir. Oynanış ve olay örgüsü Oyun bizi Charles Dickensın romanlarından esinlenen İngiliz kasabasının biraz tuhaf bir versiyonuna götürüyor.

İndirme sayısı:
10551
Yayın yılı:
2017





Antihero oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Antihero dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Antihero klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Antihero ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Antihero oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Antihero içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Chaos Reborn: Adventures, tipik bir fantezi dünyasında geçen sıra tabanlı bir stratejidir.
PC ve iOS için Horus Heresy: Battle of Tallarn, Warhammer 40.000 evreninde geçen sıra tabanlı bir stratejidir.
Oyun, olay örgüsü bağlamında kahramanın psikolojik portresine ve oynanış açısından keşfe odaklanıyor.
Myth: The Fallen Lordsda yer alan mükemmel olay örgüsü ve oynanış üzerine inşa edilen Myth II: Soulblighter, yeni oyun modlarının yanı sıra yok edilebilir ortamları da ekleyerek çıtayı yükseltti.
Pike and Shot: Campaigns for PC, oyuncuların o çağın en büyük askeri liderlerinin ayak izlerini takip etmelerine olanak tanıyan "pike and shot" çağında geçen bir dizi taktik sıra tabanlı oyunun
Yorumlar
Yorum ekle