Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

DUST 514 Türkçe yama

23.06.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, DUST 514, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: BACKLASH, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni DUST 514 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: BACKLASH
Oyun açıklaması:
DUST 514, yalnızca PlayStation 3e özel, oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu nişancı oyununa yoğun piyade savaşı, büyük ölçekli savaş ve derin karakter gelişimi getiriyor.

İndirme sayısı:
10518
Yayın yılı:
2023





DUST 514 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) DUST 514 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales DUST 514 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama DUST 514 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


DUST 514 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve DUST 514 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Anodyne 2: Return to Dust, 2013 yılında çıkan eski tarz bir oyun olan Anodynenin devamı niteliğinde.
PC ve XONE için Phantom Dust HD, ilk Xbox konsolu için piyasaya sürülen 2004 Phantom Dustın yeniden düzenlenmiş halidir.
Cennet Dust 2, ilk taksit 2020de ortaya çıkan Survival Korku Elementleri ile bir aksiyon macerası serisinin ikinci taksitidir.
Sınır tanımayan bilimkurgu dövüşü Nintendo DSye geliyor. Guilty Gear Dust Strikers, önceki sürümlerden 21 Guilty Gear karakterinin tümünü içeriyor ve şimdi savaş, aynı anda dört oyuncuya kadar her
Dust: An Elysian Tail for PC, X360 vb., RPG öğelerine sahip bir 2D aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle