Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Garfield: The Search for Pooky Türkçe yama

18.12.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Garfield: The Search for Pooky, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama CFF sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Garfield: The Search for Pooky (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: CFF
Oyun açıklaması:
Garfieldın sevgili oyuncak ayısı Pooky ayı uyukladı ve Garfield, yatmadan önce arkadaşını bulup kurtarmak için her türlü engele ve kötü tehdide katlanmak zorunda.

İndirme sayısı:
8936
Yayın yılı:
2004





Garfield: The Search for Pooky oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Garfield: The Search for Pooky dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Garfield: The Search for Pooky klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Garfield: The Search for Pooky ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Garfield: The Search for Pooky oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Garfield: The Search for Pooky içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Garfield Kart, popüler çizgi film ve çizgi film kahramanı kedi Garfieldın başrolde olduğu çılgın bir arcade yarış oyunudur.
Garfield Kart: Furious Racing, Artefacts Studio tarafından geliştirilen ve Microids tarafından yayınlanan bir arcade yarış oyunudur.
Yakında çıkacak olan Garfield Gets Real DVDsine dayanan bu harika yeni oyun sizi yönetmen koltuğuna oturtuyor.
Jon dışarı çıkmak zorunda ve Garfieldı Odieye ve eve bakması için terk ediyor.
Garfield and His Nine Lives, Garfield: The Search for Pookyden sonra bir başkası, dünyanın en ünlü çizgi film kedilerinden birinin başrolde olduğu klasik, şiddet içermeyen platform oyunu.
Yorumlar
Yorum ekle