Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Vigilance 2099 Türkçe yama

08.01.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Vigilance 2099, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Vigilance 2099 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: RU-BOARD
Oyun açıklaması:
Vigilance 2099, bir siberpunk aksiyon macera oyunudur. Bunun ana yaratıcısı, Human Head Studios ekibinden yayınlanmamış Prey 2 ve kült Blade Runner gibi oyunlardan ilham alan bağımsız bir geliştirici NasNakarustur.

İndirme sayısı:
9862
Yayın yılı:
2023





Vigilance 2099 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Vigilance 2099 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Vigilance 2099 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Vigilance 2099 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Vigilance 2099 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Vigilance 2099 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Vigilance 2099 bir siberpunk aksiyon macerası oyunudur. Bunun ana yaratıcısı, Human Head Studios Team ve Cult Blade Runnerdan yayınlanmamış Prey 2 gibi başlıklardan esinlenen bağımsız bir geliştirici
RUNNER, bağımsız bir Amerikan stüdyosu olan Truant Pixel tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunudur.
Deus Ex: PC, PS3 ve X360 için İnsan Devrimi, geleceğin siberpunk vizyonunda geçen ünlü aksiyon RPG serisinin bir sonraki bölümüdür.
Yıl 2099: Union City Valisi bir dizi terörist saldırının hedefi haline geldi.
Prey, Human Head tarafından geliştirilen orijinal 2006daki Preyin yeniden başlatılmasıdır, ancak oyunun orijinali ile pek ortak yanı yoktur, adın kendisi, bilim-kurgu FPS ayarı ve oyuncuların hakim
Yorumlar
Yorum ekle